Naše tipy na vhodnú kozmetiku

Kozmetické tipy Alcina

A niečo pre pánov, aby im to nebolo ľúto! Koniec lesknúcim sa tváram! Po očistení pleti nanesiete ráno aj večer na pleť tváre a krku Denný a nočný fluid. Rýchlo sa vstrebáva a zmatňuje pleť. Ak trpíte na akné a rôzne "pupienky", skúste Bylinný fluid. Ako jednoduché, ako efektné! Vyskúšajte a pozorne si strážte svoje tajomstvo. Alebo vám ho partnerka vezme!

Kozmetické tipy Alcina

Unavené očné okolie a zvädnutá pleť potrebujú rozjasniť, vyhladiť a osviežiť! Vyskúšajte kombináciu prípravkov s mikrokolagenem: okolo očí naneste Balzam na oči, na tvár, krk a dekolt Aktívny krém. Pre intenzívnejší efekt pod Aktívny krém použite Aktívne sérum. Výsledkom je aktívny, svieža a vyhladená pleť!

SynCare Čistiaci gél anti-akné (retinal+sylimarin)

Prípravok patrí do ucelenej rady SynCare určené pre aknóznu pleť. Bol vyvinutý ako ľahký nemastný nedráždivý pleťový gél na čistenie pleti so sklonom k akné, ale možno ho všeobecne využiť na čistenie akejkoľvek pokožky. Prípravok je úplne bez olejov a ako základnú odličovaciu a čistiaci zložku obsahuje modifikovaný betaín, ktorý je doplnený o silne antioxidačný extrakt pestreca mariánskeho, levanduľovú silicu a citrónovú trávu. Gél má príjemnú textúru, ľahko sa aplikuje aj odstraňuje. Je určený aj pre deti od 10 rokov.

Charakteristika prípravku: Prípravok je emulziou stabilizovanú xantánom. Vôňu gélu dodáva zmes extraktu citrónovej, pomarančovej a sezamové šťavy. Pleť s akné - doporučujeme najskôr pleť zvlhčiť vodou alebo Hydrogenia biominerální vodou v spreji. Potom gél naneste krúživými pohybmi na tvár, prípadne aj krk a dekolt tak, aby vznikla rovnomerná vrstva. Je-li pleť suchá, gél zmyte po aplikácii, pokiaľ je mastná, môžete počkať cca 1 minútu. Gél odporúčame zmývať Tonikom anti-akné alebo u suchej citlivej pleti Tonikom hydratačným. UV filter Čistiaci gél anti-akné neobsahuje, nemal by v prípravku význam.

Konzervačné látky: zmes silíc, citrónová tráva, pomaranč, sezam indický.

Popis hlavných účinných látok: Suchý extrakt pestreca mariánskeho (INCI: Silybum Marianum Extract) - bylina obsahuje vysoký podiel sylimarinu, ktorý je považovaný za jeden z najsilnejších prírodných antioxidantov. Klinická štúdia potvrdila jeho pozitívny účinok proti akné. Likviduje toxické voľné kyslíkové radikály, ktoré vznikajú ako dôsledok zápalové reakcie pri akné, a tým tlmí prejavy zápalu. Etanolový extrakt arniky horskej (INCI: Pinus pinaster Extract) INCI: Arnica Montana Flower Extract .

Poznáte Sakuru?

Latinský botanický názov Prunus serrulata nám veľa nepovie, ale slovensky sakura ozdobná čiže čerešňa pílkatá je už známejšie. Jej ružové kvety nájdeme v rade okrasných záhrad. Kým plody sakury majú veľmi obmedzené využitie v japonských špecialitách, extrakt kvetov má dobrý antioxidačný účinok a obsahuje niektoré triesloviny, ktoré majú sťahujúce vlastnosti.

Všetky tipy na vhodný nákup kozmetiky